| Genul, formatia, melodia, versul care-ti place cel mai mult | |
|
+10GipsyKilla>:) Vintervarg voeringjar Dr4Cul4 pijkot Ionitza Mihai Mitza 9C deonia Muffin F l S H Y 14 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Ionitza Mihai Marfa
Numarul mesajelor : 136 Varsta : 35 Location : Quahog Data de inscriere : 05/10/2007
| Subiect: :) Dum Oct 14, 2007 12:17 pm | |
| Va multzumesc pentru intzelegere ... Tibi, ce e cu fatza aia? | |
|
| |
F l S H Y (x_x) Adminul (+_+)
Numarul mesajelor : 202 Varsta : 34 Data de inscriere : 16/09/2007
| Subiect: Re: Genul, formatia, melodia, versul care-ti place cel mai mult Dum Oct 14, 2007 12:18 pm | |
| )) Asa m-am nascut :-?? | |
|
| |
Ionitza Mihai Marfa
Numarul mesajelor : 136 Varsta : 35 Location : Quahog Data de inscriere : 05/10/2007
| Subiect: /:) Dum Oct 14, 2007 12:20 pm | |
| Nuh, nuh, nuh ... ma refeream la this ":-<" face... | |
|
| |
| Subiect: Re: Genul, formatia, melodia, versul care-ti place cel mai mult Dum Oct 14, 2007 12:22 pm | |
| Mai... 1-pricepe si tu ironia, de dragul umorului si 2-am facut fata aia (smiley-ul de oftat) pentru ca ne spui niste lucruri pe care le stim, inclusiv eu, care nu prea ascult metal chestii(dar am habar). | |
|
| |
| Subiect: Re: Genul, formatia, melodia, versul care-ti place cel mai mult Dum Oct 14, 2007 12:23 pm | |
| Dar e totusi un topic pentru muzica preferata...ai putea sa continui, melodii, chestii... :-?? | |
|
| |
Ionitza Mihai Marfa
| Subiect: Oh... Dum Oct 14, 2007 12:27 pm | |
| Damn it, iar nu m-am prins ca aici troneaza "umorul", oh well ... ce-am enumerat mai sus sunt preferintzele mele in domeniu de black, dar cum ziceam, trupa mea preferata e Godsmack (trash metal), melodia preferata: Godsmack - Serenity | |
|
| |
| Subiect: Re: Genul, formatia, melodia, versul care-ti place cel mai mult Dum Oct 14, 2007 12:28 pm | |
| Nu te limita la una, mai baga... | |
|
| |
voeringjar Micron
Numarul mesajelor : 28 Varsta : 34 Location : 11B Data de inscriere : 16/09/2007
| Subiect: Re: Genul, formatia, melodia, versul care-ti place cel mai mult Dum Oct 14, 2007 12:32 pm | |
| | |
|
| |
Ionitza Mihai Marfa
| Subiect: :-? Dum Oct 14, 2007 12:34 pm | |
| De la Godsmack imi plac toate albumele, dar daca tot ai zis sa nu ma limitez...iata cateva melodii intradevar bune: I Stand Alone, Straight Out of Line, Awake, Spiral, Sick of My Life, Forgive Me, I Am shi daca vrei mai multe apuca-te shi asculta | |
|
| |
| Subiect: Re: Genul, formatia, melodia, versul care-ti place cel mai mult Dum Oct 14, 2007 12:37 pm | |
| Am ascultat, stai chill! Hmmm, dar totusi, ce-ti place asa la black? | |
|
| |
Ionitza Mihai Marfa
| Subiect: Huh? Dum Oct 14, 2007 12:40 pm | |
| Intradevar, de aici deriva datorita sonoritatzii muzicale dure obtzinuta prin ciupirea rapida a corzilor chitarei shi de asemenea prin utilizarea frecventa shi de asemenea ritmata a tobelor | |
|
| |
| Subiect: Re: Genul, formatia, melodia, versul care-ti place cel mai mult Dum Oct 14, 2007 12:43 pm | |
| Ma, tu ori ti-ai ratat copilaria ori crezi ca e kewl sa imi explici prin termeni savanti Puteai si tu sa zici: "Frate, imi place ca e dur! Si alert!" Anyway... e lumea ta... | |
|
| |
Ionitza Mihai Marfa
| Subiect: Hmmm... Dum Oct 14, 2007 12:44 pm | |
| Ce-mi place? Pai, in primul rand traditzia shi istoria acestui gen rock, iar in al doilea rand, am zis ca acestea se numara printre preferintzele in domeniu de black, asta nu inseamna ca ascult numai black nordic...still is good | |
|
| |
| Subiect: Re: Genul, formatia, melodia, versul care-ti place cel mai mult Dum Oct 14, 2007 12:45 pm | |
| Uof, ma dau batut! ))))) | |
|
| |
Ionitza Mihai Marfa
| Subiect: :| Dum Oct 14, 2007 12:47 pm | |
| Deranjeaza pe cineva faptul ca vorbesc asha? Poate ca nu totzi intzeleg...in orice caz, mi se pare ciudat sa mi se atraga atentzia ca vorbesc normal ... nush ce termeni shtiintzifici ai vazut tu... | |
|
| |
| Subiect: Re: Genul, formatia, melodia, versul care-ti place cel mai mult Dum Oct 14, 2007 12:52 pm | |
| Ma, nu deranjeaza pe nimeni. Eu chiar rad, de exemplu! Si da, toti inteleg, nu suntem retardati si nici tu nu esti stapanul gramticii corecte! Daca prin vorbit normal intelegi folosirea de termeni care ar putea la fel de bine sa fie inlocuiti cu unii din limba vorbita, uzuala, de zic cu zi, pentru ca nu suntem la un seminar sau ceva; asta e un forum al tinerilor... marog, nu o sa oblig pe nimeni sa actioneze impotriva sa... | |
|
| |
Ionitza Mihai Marfa
| Subiect: :-< Dum Oct 14, 2007 12:59 pm | |
| Nu m-am dat stapanul gramaticii corecte shi nici nu am incercat sa par ceea ce nu sunt...tu shtii asta mai bine ... nu sunt sigur, dar mi se pare ca eshti cam atent la orice zic. Daca zici ca am mai facut cate o gresheala pe undeva se datoareaza faptului ca sunt uman | |
|
| |
| Subiect: Re: Genul, formatia, melodia, versul care-ti place cel mai mult Dum Oct 14, 2007 1:01 pm | |
| Frate, de obicei cand lumea vorbeste excesiv de corect, tinzi sa crezi ca se cred superiori! Vad ca nu e cazu', tu fiind chill! ASA CA CHILL! | |
|
| |
Vintervarg Chill
Numarul mesajelor : 71 Varsta : 33 Location : alexandria Data de inscriere : 14/10/2007
| Subiect: Re: Genul, formatia, melodia, versul care-ti place cel mai mult Dum Oct 14, 2007 1:09 pm | |
| "trupa mea preferata e Godsmack (trash metal)" - unu la mana Godsmack, daca te refereai la thrash(se scrie thrash btw, nu "gunoi"), iar in al doilea rand godsmack se incadreaza in alternative, nu metal..si in niciun caz thrash metal. "Intradevar, de aici deriva datorita sonoritatzii muzicale dure obtzinuta prin ciupirea rapida a corzilor chitarei shi de asemenea prin utilizarea frecventa shi de asemenea ritmata a tobelor" - Ai vrut tu sa postezi foarte savant dar vorba aceea..doar "ai dat cu bata-n diaree"..locutiunea "intradevar" se scrie in primul rand "intr-adevar" si exprima o afirmare ("asa este"), ceea ce in cazul de fata nu prea isi avea locul. "de aici deriva" si ai inceput sa insiri tu acolo niste caracteristici muzicale, pe care nu le comentez deoarece nu sunt in masura sa o fac (nu sunt tocmai un mare muzician) iar apoi ai uitat sa inchei post-ul.(in urma "de aici deriva" trebuia sa spui si incultilor de noi ce deriva..) "Ce-mi place? Pai, in primul rand traditzia shi istoria acestui gen rock" -...sunt si eu curios de istoria acestui gen "roc"..ahh..si traditia.. "Poate ca nu totzi intzeleg..." - Cam asa este..eu sincer nu inteleg..deoarece exprimarea de acolo lasa de dorit. Asa ca iti dau un sfat: Ori de documentezi mai mult inainte de a face un post savant ori vorbeste simplu si fara greseli. P.s.: undeva mai sus am vazut ceva de King Diamond - black metal ..wtf...e heavy metal toata ziua. Sa ne traiti cu totii..e primul meu post pe forum asa ca va zic "Bine V-am Gasit si Sanatate!" | |
|
| |
| Subiect: Re: Genul, formatia, melodia, versul care-ti place cel mai mult Dum Oct 14, 2007 1:14 pm | |
| Wa, bravo, mai Vintervarg! Vad ca mai exista speranta in lume! ) Si bine ai venit si chestii! | |
|
| |
Vintervarg Chill
Numarul mesajelor : 71 Varsta : 33 Location : alexandria Data de inscriere : 14/10/2007
| Subiect: Re: Genul, formatia, melodia, versul care-ti place cel mai mult Dum Oct 14, 2007 1:19 pm | |
| Danke, si ca sa fiu ontopic: Bathory - Twilight Of The Gods
si versurile( pentru cei care nu se obosesc sa caute):
There is a serpent in every Eden
Slick as grease and cold as ice
There is a lie in every meaning
Rest assured to fool you twice
In this age of utter madness
We maintain we are in control
And ending life before deliverance
While countries are both bought and sold
Holy writtings hokus-pokus
Blaze of glory and crucifix
Prepried costly credit salvations
TV-preachers and dirty tricks
Don't trust nobody
It will cost you much too much
Beware of the dagger
It caress you at first touch
O, all small creatures
It is the twilight if the gods
When the foundations to our existence
Begins to crumble one by one
And legislations protects its breakers
And he who was wrong but paid the most won
Even the gods of countless religions
Holds no powers against this tide
Of degeneration because we have now found
That there is no thrones up there in the sky
Run from this fire
It will burn your very soul
Its flames reaching higher
Comed this far there is no hold
O, all small creatures
It is the twilight if the gods | |
|
| |
voeringjar Micron
Numarul mesajelor : 28 Varsta : 34 Location : 11B Data de inscriere : 16/09/2007
| Subiect: Re: Genul, formatia, melodia, versul care-ti place cel mai mult Dum Oct 14, 2007 1:30 pm | |
| bine bine..dar..tot mai marfa e mel lake of fire...> | |
|
| |
Vintervarg Chill
| Subiect: Re: Genul, formatia, melodia, versul care-ti place cel mai mult Dum Oct 14, 2007 1:35 pm | |
| proasto!!!!> | |
|
| |
voeringjar Micron
| Subiect: Re: Genul, formatia, melodia, versul care-ti place cel mai mult Dum Oct 14, 2007 1:36 pm | |
| ce nenorocitii..ala trebua sa fie incruntat:)))) | |
|
| |
Vintervarg Chill
| Subiect: Re: Genul, formatia, melodia, versul care-ti place cel mai mult Dum Oct 14, 2007 1:38 pm | |
| Nimeni nu mai zice nimic? Doar sor'me ?..nasol | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Genul, formatia, melodia, versul care-ti place cel mai mult | |
| |
|
| |
| Genul, formatia, melodia, versul care-ti place cel mai mult | |
|